Україна

Спецпідрозділ ЗСУ отримав від волонтерів три автомобілі


Спецпідрозділ ЗСУ отримав від волонтерів три автомобілі

Автомобілі дуже важливі як за маневреної оборони, так і під час наступальних дій, відзначили у благодійному фонді Favbet Foundation.

Один із спеціальних підрозділів Збройних сил України отримав від волонтерів три автомобілі – Skoda, Opel та Volkswagen. Про це повідомила прес-служба фонду Favbet Foundation, за сприяння якого передано допомогу.

“Автомобілі додають нашим захисникам мобільності, що дуже важливо як за маневреної оборони, так і під час наступальних дій. Ми намагаємося якнайшвидше задовольняти запити наших військових, адже розуміємо, яке значення зараз має час”, – прокоментував передачу допомоги президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

У прес-службі фонду уточнили, що за їх сприяння військовим передано “вже 110 автомобілів, понад 65 дронів та сотні одиниць високотехнологічного обладнання”, а загальна сума допомоги ЗСУ та іншим силам оборони склала близько 60 млн грн.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що представники Favbet Foundation передали транспорт новому підрозділу ЗСУ на південному напрямі фронту.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу ЗСУ та населенню України.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button