Україна

Спеціальні рейди перевірятимуть наявність сертифікатів у пасажирів громадського транспорту у Києві

У Києві з 1 листопада спеціальні рейди перевірятимуть наявність сертифікатів про вакцинацію або тестів у пасажирів громадського транспорту. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в ефірі програми суботнє інтерв’ю на Радіо Свобода, пише 1news, посилаючись на 112ua.

“Кожну людину ми не можемо перевірити, але ми будемо проводити рейди. І ті люди, які нехтують ключовими правилами, будуть оштрафовані. Вибачте, будь ласка, ми повинні це робити”, – заявив Кличко.

Водночас, він зазначив, що спеціальних перепусток на проїзд у громадському транспорті столиці не буде.

Спецпропусків не буде, і я сподіваюся, ми до цього не дійдемо, але рейди перевіряючих щодо дотримання ключових правил будуть однозначно”, – підкреслив глава міста.

Нагадаємо, з 1 листопада в Києві посилюючи карантинні обмеження. Зазначається, що громадський транспорт буде тільки для вакцинованих або з негативним ПЛР-тестом. Перевірку проводитимуть правоохоронцями; працювати і відвідувати громадські місця дозволять тільки вакцинованим або з негативним ПЛР-тестом. Навчальний процес відновиться в дистанційному режимі. Це стосується всіх учнів з першого до одинадцятого класу. У такому режимі школи працюватимуть до поліпшення епідеміологічної ситуації в місті.

Back to top button