Україна

Соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя став речником Ради з молодіжних питань – 1News

Тарас Тополя
The Ukrainians

Тарас Тополя прийняв участь у першому засіданні консультативно-дорадчого органу при президентові

Соліста гурту “Антитіла” Тараса Тополю призначили речником Ради з молодіжних питань. Він вже прийняв участь у першому засіданні органу. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Як зазначається, під час першого засідання Ради з молодіжних питань, яка є консультативно-дорадчим органом при президентові, заступник керівника ОП Олексій Дніпров наголосив на необхідності розпочати активну роботу щодо впровадження молодіжної політики в Україні.

Так, цьогоріч уперше в Україні День молоді відзначатиметься 12 серпня – разом із молодіжною спільнотою всього світу.

Своєю чергою, Тополя, який є молодіжним послом ЮНІСЕФ в Україні, наголосив, що Рада з молодіжних питань має зробити максимум для того, щоб думки молоді з усіх куточків України були почуті. З цією метою він запропонував сформувати робочу групу, яка в найкоротші терміни підготує комунікаційну стратегію органу.

“З огляду на цю пропозицію члени ради запропонували та затвердили Тараса Тополю речником Ради з молодіжних питань, а також утворили додаткову робочу групу з комунікації”, – додали в ОП.

Крім того, секретарем стала заступниця міністра молоді та спорту Марина Попатенко. За її словами, міністерство спільно з українськими та міжнародними партнерськими організаціями розробляє та впроваджує різноманітні інструменти залучення молоді до державотворення.

1News за темою: Уряд призначив в.о. директора “Школи супергероїв”: Хто ним став

Нагадаємо, раніше Кабінет міністр України призначив 19 стипендій видатним спортсменам України з олімпійських видів спорту та їхнім тренерам. а з 1 квітня планується призначити ще 50 стипендій президента України видатним спортсменам із неолімпійських видів спорту.


Джерело

Back to top button