Події

На Київщині чоловік намагався підірвати односельця

У селі Требухів на Київщині чоловік хотів позбавити свого односельця життя, підірвавши гранату. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на УНН.

“У селі Требухів Броварського району літній чоловік, підірвавши гранату хотів позбавити життя свого односельця”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що чоловік 1959-го року народження, будучи на підпитку, уночі намагався проникнути до будинку свого знайомого.

“Утім, господар миттєво зреагував та просто виштовхнув підривника на вулицю. Це і врятувало життя його родині. Граната вибухнула вже на подвір’ї”, – йдеться в повідомленні.

Люди лишилися живими. 39-річного потерпілого із осколочними пораненнями доставлено до Центральної районної лікарні. Сам нападник також наразі перебуває у спецпалаті медичного закладу.

“При огляді місця події у якості речових доказів було вилучено залишки від гранати схожої на РГД-5. Провівши невідкладний обшук у будинку самого підривника, правоохоронці знайшли там запал іще від однієї гранати”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисник затриманий за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.15, п.1 ч.2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) ККУ та за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Нагадаємо, чоловік, підозрюваний у вчиненні стрілянини в Харкові, підірвав себе гранатою.

Back to top button