Україна

Сьогодні столичний метрополітен змінить графік роботи

24 серпня від початку руху до 13:00 закриють вхід та вихід станції метро «Майдан Незалежності» та перехід між станціями «Майдан Незалежності» та «Хрещатик», інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу Київської міської державної адміністрації.

У зв’язку зі святкуванням 30-ї річниці Незалежності України в Києві у вівторок, 24 серпня, заплановані зміни в роботі столичного метрополітену.

24 серпня від початку руху до 13:00 закриють вхід та вихід станції метро «Майдан Незалежності» та перехід між станціями «Майдан Незалежності» та «Хрещатик» (проїзд потягів здійснювати без зупинки на станції «Майдан Незалежності»).

24 серпня з 8:00 до 13:00 закриють вхід та вихід станції метро «Хрещатик», який розташований на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Також у ніч проти 25 серпня метрополітен продовжить роботу на 2 години.

У разі необхідності 24 серпня перед початком урочистого концерту (початок концерту о 18:30), в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метро «Олімпійська». Також після закінчення концерту, в залежності від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) входу станцій метрополітену «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац Спорту».

 

 

 

 

 

Back to top button