Події

???? Національний банк викарбував пам’ятну монету «Воєнна розвідка України» …

???? Національний банк викарбував пам’ятну монету «Воєнна розвідка України»

???? Національний банк України ввів у обіг пам’ятну монету «Воєнна розвідка України» в переддень професійного свята співробітників спецслужби.

???? Присвячену воїнам-розвідникам монету презентували Голова Національного банку України Андрій Пишний та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов.

«Успіхи та здобутки розвідників зазвичай не є загальновідомими, але прийде час і український народ обов’язково дізнається невідомі імена сучасних Героїв. Ми не можемо зараз подякувати усім розвідникам поіменно, але можемо вшанувати честь Воєнної розвідки. Ця монета ― присвята справжній непереможності та силі духу наших Героїв», ― сказав Андрій Пишний.

???? Начальник ГУР МО України Кирило Буданов висловив вдячність за добрі слова та відзначення ролі українських розвідників у визвольній війні.

«Сьогодні ми маємо здатність абсолютно в будь-якій точці досягати противника. Кара неминуча. Ми нищили ворога, нищимо і будемо нищити надалі. Ні на мить не зупиняємось на досягнутому, рухаємось вперед. Наша мета ― вільна, незалежна, соборна Україна», ― наголосив Кирило Буданов.

✔️ Під час заходу начальник ГУР МО України та Голова НБУ підписали перші пам’ятні набори, які будуть розіграні з благодійною метою.

☝️ За словами Кирила Буданова, унікальна монета стане хорошим пам’ятним знаком про звитяжну боротьбу воєнних розвідників проти окупантів.

???? Монета «Воєнна розвідка України» має номінал 5 гривень. Тираж – до 75 000 штук.  Придбати її можна в інтернет-магазині нумізматичної продукції Національного банку.

???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button