Україна

“Слуги народу” зареєстрували законопроект про продовження “особливого статусу” Донбасу

Законопроектом продовжується на 1 рік можливість тимчасового запровадження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей

Народні депутати від “Слуги народу” зареєстрували у Верховній Раді законопроект № 6342 про продовження дії закону про особливий статус Донбасу на рік.

Про це повідомляє 1News.

Законопроектом продовжується на 1 рік можливість тимчасового запровадження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, встановленого статтею 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Наголошується, що законопроект вноситься у зв’язку з тим, що 31 грудня 2021 року спливає термін запровадження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Законопроект спрямований на створення додаткових часових можливостей для реалізації відповідних законодавчих умов, спрямованих на мирне врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі принципів та норм міжнародного права і Статуту ООН.

Джерело: УНН

Back to top button