Україна

«Слуга народу» висунула найсильнішу людину світу кандидатом у депутати

Партія «Слуга Народу» на своєму з’їзді висунула найсильнішу людину світу Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87, що в Івано-Франківській області. Про це на своїй сторінці у Facebook написала нардеп Євгенія Кравчук, повідомляє 1News.

«І хто тут зможе сказати, що в нас недостатньо сильний кандидат?.. Василь – відомий спортсмен та актор, народився і виріс в Івано-Франківську. Мабуть, кожному він відомий як найсильніша людина світу. А ще Василь Вірастюк очолює тренерський склад  Invictus Games: Team Ukraine та займається реабілітацією ветеранів. І тепер хоче допомагати їм на державному рівні», – зазначила Кравчук.

Депутатка додала, що він «щирий патріот, який чимало допомагає українській армії, дуже відкрита та приємна людина, з великим бажанням та натхненням працювати для своєї країни».

Зазначимо, на сторінці Вірастюка під останнім повідомленням підписники залишили велику кількість негативних коментарів, в яких виражають сум з приводу його рішення балотуватись на виборах від «Слуги народу».

Зазначимо, на цьому ж окрузі від партії “Європейська солідарність” висувається волонтерка та активістка Маруся Звіробій.

Back to top button