Україна

Скільки заробляли столичні таксисти у Новорічну ніч

Таксист із Києва у новорічну ніч провів експеримент, щоб дізнатися, скільки можна заробити у свято. Він провів за кермом 13 годин та проїхав близько 330 кілометрів, повідомляє 1news з посиланням на businessua.com.

Заробити вдалося 4800 грн, прибуток після вирахування витрат на бензин склав 4200 грн. Таксист дійшов висновку, що це не варте пропущеного свята з сім’єю.

Експеримент провів Антон Корнійчук, що поділився результатами на сайті Texty. Він уточнив, що у Новий рік сервіси таксі пропонували водіям акції та поїздки за підвищеними тарифами:

Uber платив 130 гривень за 5 виконаних поїздок з 19:00 до 22:00, 220 гривень за 6 поїздок з 02:00 до 05:00;

Uklon о 20:00 підняв ціну на 40% від базового тарифу;

Bolt знизив комісію з 25% до 10% після 10-ї подорожі.

За словами Корнійчука, який працював на всіх сервісах, найбільше замовлень було до 23:00 і вже після нового року. Північ таксист зустрів без клієнтів. На ранок, за його словами, водії могли заробити 200 грн за 10 хвилин.

У результаті таксист за сім годин до нового року заробив 2,1 тис. грн., а за шість годин після опівночі – ще 2,7 тис. грн. На бензин він витратив 600 грн, тому виторг становив 4,2 тис. грн. Корнійчук зробив висновок, що міняти свято із сім’єю на роботу у святкову ніч він більше не планує.

“Чи варто воно того? Якщо критично не вистачає грошей – новорічна ніч однозначно дозволяє їх швидко заробити. Але звертайте увагу – це дуже виснажливо”, – написав таксист.

Він уточнив, що “ніякі гроші не здатні замінити емоції” від спілкування з рідними та близькими. “Я точно не хочу більше зустрічати Новий рік під світлофором на мосту”, – підсумував він.

 

 

 

 

Back to top button