Україна

Скандал на Євробачені – наглядова рада НСТУ збирається на позачергове засідання – 1News


Суспільне

На засіданні обговорять загалом пісенний конкурс “Євробачення”, нацвідбір та репутаційні втрати

Наглядова рада “Суспільного” збирається на позачергове засідання через скандал, що склався навколо національного відбору на міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2022”. Про це повідомила голова наглядової ради НСТУ Світлана Остапа у Facebook.

“Наглядова рада збирається на позачергове засідання, щоб розглянути ситуацію, що склалася навколо нацвідбору на Євробачення. Засідання відбудеться найближчими днями”, – написала вона.

Крім того, у коментарі “Укрінформу” Остапа зазначила, що на засіданні обговорять загалом пісенний конкурс Євробачення, національний відбір та репутаційні втрати для “Суспільного” після цьогорічного відбору.

Як відомо, співачка Alina Pash із піснею “Тіні забутих предків” перемогла на національному відборі на Євробачення-2022.

1News за темою: Фіналістка Нацвідбору Аліна Паш звинуватила гурт Kalush у плагіаті

Нагадаємо, раніше cуспільний мовник звернувся до Держприкордонслужби для перевірки довідки, наданої командою Alina Pash щодо поїздки до окупованого Криму у серпні 2015 року. До завершення перевірки угоду з Alina Pash про участь у пісенному конкурсі “Євробачення-2022” не підписуватимуть.

Пізніше стало відомо, що Державна прикордонна служба не видавала переможниці  Нацвідбору на Євробачення-2022 співачці Alina Pash довідку про законний перетин державного кордону України через КПВВ “Чаплинка” у 2015 році.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button