Україна

Зеленський назвав найгарячіші ділянки фронту


Зеленський назвав найгарячіші ділянки фронту

Український лідер весь день перебуває на зв’язку з військовими та слідкує за ситуацією на фронті.


Станом на 9 листопада найгарячішими напрямками фронту залишаються Авдіївський, Мар’їнський, Куп’янський і Бахмутський. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.

“Протягом дня на звʼязку з військовими. Найгарячіші напрямки за цю добу – Авдіївський, Марʼїнський, Купʼянський, Бахмутський. Вдячний усім нашим бригадам, кожному підрозділу за стійкість, за силу, за знищення окупантів”, – сказав глава держави.

 

Президент зазначив, що “є результати, які надихають, а буде – ще більше”.

Зеленський також повідомив, що провів нараду з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони. “Провів нараду і з ГУР – є важливі результати роботи розвідки”, – сказав він. 
 
Український лідер наголосив, що з усіма партнерами працюють заради систем ППО для України. Посилювати щит над українським небом намагаються фактично щотижня. Зеленський зауважив, що чим захищенішими будуть міста та села, тим більше можливостей матимуть люди, аби проявляти економічну активність. 
 
Також глава держави повідомив, що упродовж дня говорив з президентами Індонезії та Парагваю, а також подякував лідеру Азербайджану за допомогу українській енергетиці.

Нагадаємо, протягом минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. ЗСУ тримають оборону та завдають окупантам значних втрат.

Українські бійці за добу знищили 1080 російських солдатів. Загальна кількість втрат армії РФ з початку вторгнення становить 308 720 осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button