Україна

Швейцарія анулювала візу для доньки Медведчука

Медведчук переконаний, що візу анулювали "з політичних мотивів", які пов'язані з його політичною позицією та санкціями щодо нього

Швейцарія анулювала навчальну візу для доньки Віктора Медведчука – українського політика та кума російського президента Володимира Путіна.

Про це Медведчук повідомив в інтерв’ю В’ячеславу Піховшеку на каналі UkrLive, – інформує 1News.

“Так, донька закінчила школу в Україні, в Києві та вступила. Склала іспити в Женевський університет. Навіть більше – звернулася та отримала навчальну візу. Все було нормально, і на початку вересня збиралася їхати на заняття. Буквально за два дні до цього їй оголосили, що її візу анулювали”, – розповів Медведчук.

За його словами, він переконаний, що візу анулювали “з політичних мотивів”, які пов’язані з його політичною позицією та санкціями щодо нього.

“Західний світ і тут проявився. Так, я виступаю проти зовнішнього управління – зовнішнього управління Сполучених Штатів та Заходу. І буду виступати”, – підкреслив Медведчук.

За його словами, доньці довелося вступати в інший виш.

“Зараз приїхала на канікули, і я радий, що вона так спокійно пережила перші удари по ній через політичну діяльність її батька”, – додав Медведчук.

Він також заявив, що неприпустимо вести боротьбу з дітьми та дружинами.

Back to top button