Україна

Штам COVID-19 Омікрон – Ердоган заявив, що заразився – 1News

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Турецький лідер зазначив, що в нього легка форма захворювання

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заразився штамом коронавірусу “Омікрон”, який викликає легкі симптоми. Він продовжить роботу вдома. Про це йдеться в публікації турецького лідера на його сторінці у Telegram.

“Сьогодні результат нашого тесту на COVID-19, який ми з дружиною зробили після легких симптомів, виявився позитивним”, – написав Ердоган.

Також він зазначив, що це легка форма захворювання, яка викликається штамом “Омікрон”. Президент Туречини планує продовжити роботу вдома.

1News за темою: Візит Ердогана до України: Коротко про головне

Нагадаємо, нещодавно Всесвітня організація охорони здоров’я повідомила, що штам коронавірусу “Омікрон” вже виявили у 57 країнах світу. У деяких країнах цей варіант відповідає за понад половину заражень “Омікроном”.

Раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган знову запропонував організувати зустріч віч-на-віч очільників України та Російської Федерації Володимира Зеленського та Володимира Путіна в Анкарі.

Водночас президент Туреччини заявив, що країна має добрі стосунки з обома сторонами.

А Офіс президента України повідомив, що пропозиція від турецької сторони продумана та має потенціал.

При цьому в Росії зазначили, що президент Володимир Путін готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським, однак для цього йому потрібно розуміння про результат переговорів.


Джерело

Back to top button