Україна

Шойгу наказав спробувати знищити HIMARS


Шойгу наказав спробувати знищити HIMARS

Глава російського оборонного відомства віддав наказ командувачу російського угруповання військ Схід в Україні на “пріоритетне ураження ракетних та артилерійських засобів великої дальності”.

Керівник військового відомства Росії Сергій Шойгу наказав командувачу російського угруповання військ Схід в Україні спробувати знайти далекобійні системи ЗСУ, які ефективно знищують російські склади зі зброєю та боєприпасами. Про це йдеться на сайті Міноборони РФ, повідомляє РБК-Україна.

Згідно з повідомленням, дано вказівку на “пріоритетне ураження ракетних та артилерійських засобів великої дальності противника”.

Військове відомство РФ також вперше офіційно назвало ім’я командувача російської групи військ Схід в Україні, це генерал-лейтенант Рустам Мурадов. З 2018 року він був заступником командувача військ Південного військового округу, а з листопада 2020 по вересень 2021 року командував російським “миротворчим” контингентом у Нагірному Карабасі.

Нагадаємо, раніше керівник військового відомства Росії Сергій Шойгу дав наказ силам вторгнення в Україну про наступ на всіх ділянках фронту. Наказ було надано після інспекції угруповань військ Південь та Центр.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button