Україна

Шмигаль розповів, якою буде середня вартість землі в Україні

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що середня вартість землі в Україні складає 43,9 тис. грн. Про це Шмигаль повідомив у Facebook, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

За його словами, від початку запуску ринку землі проведено понад 28 тис. земельних угод.

«Загальна площа цих ділянок більш як 70 тис. га. Середня вартість за один гектар – 43,9 тис. грн. Ринок землі рухається: 7 млн громадян повернули право розпоряджатися власним майном. Заяви опонентів ринку землі виявилися безпідставними страшилками. 100 днів роботи ринку це чітко демонструють», – написав Шмигаль.

До слова, спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що найближчим часом змін у Кабінеті міністрів не варто чекати, адже на порядку денному парламенту наразі «багато важливих законопроєктів, які потребують оперативного розгляду». Голова Ради каже, що зараз у парламенті нема жодного подання про кадрові питання.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на виїзному засіданні фракції «Слуги народу» в Трускавці розповів про подальші плани щодо доступну іпотеку. Зокрема, в уряді розглядають можливість запуску іпотеки під 5%.

Back to top button