Україна

Шмигаль розповів, як використають конфісковані російські активи

Шмигаль розповів, як використають конфісковані російські активи

Фото: t.me/Denys_Smyhal

Шмигаль розповів, як використовують конфісковані російські активи

Кабінет Міністрів затвердив документ, згідно з яким російські активи на території України переходять державі, а точніше – до Державного підприємства Національний інвестиційний фонд.

 

Конфісковані на території України російські підприємства будуть спрямовані на посилення армії, підтримку людей та відновлення України. Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив під час засідання Кабміну у вівторок, 10 травня.

 

Повідомляється, що Кабінет Міністрів затвердив документ, згідно з яким російські активи на території України переходять державі, а точніше – до Державного підприємства Національний інвестиційний фонд.

 

“І президент, і уряд неодноразово говорили, що Росія має заплатити за те, що вона зруйнувала в Україні. Все, чим володіє Росія в Україні, ми заберемо та направимо на посилення армії, підтримку людей та відновлення нашої країни. Продовжуємо роботу з нашими партнерами, щоб російські активи в інших державах були конфісковані та передані на відновлення нашої країни”, – наголосив прем’єр.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button