Україна

Шмигаль повідомив про старт програми щодо вступу України в ОЕСР


Шмигаль повідомив про старт програми щодо вступу України в ОЕСР

Програма дозволить підтримати реформи, відбудову та відновлення України, а її реалізація відкриє шлях до Дорожньої карти щодо отримання членства в “клубі успішних країн”.

Стартувала програма щодо вступу України в ОЕСР. Її запустили прем’єр-міністр Денис Шмигаль разом із генеральним секретарем Організації економічного співробітництва та розвитку Матіасом Корманном і міністром закордонних справ Великої Британії Джеймсом Клеверлі.

За словами Шмигаля, програма дозволить підтримати реформи, відбудову та відновлення України, а її реалізація відкриє шлях до Дорожньої карти щодо отримання членства в “клубі успішних країн.

“За останні пів року ми досягли значного прогресу в поглибленні співпраці з ОЕСР. У лютому Україна приєдналася до робочої групи ОЕСР з питань хабарництва, а в березні в Києві було відкрито Офіс зв’язку Організації”, – заявив прем’єр.

Він зазначив, що Україна розраховує приєднатися до ОЕСР як повноправний член в осяжному майбутньому, оскільки це нові інвестиційні проєкти, нові іноземні компанії на українському ринку та кращі стандарти для життя.

Нагадаємо, у Києві розпочав роботу офіс ОЕСР.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button