Україна

Шмигаль попросив Папу Римського допомогти вивезти зерно з України

Шмигаль попросив Папу Римського допомогти вивезти зерно з України

Фото: t.me/Denys_Smyhal/2789

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр України звернувся до Святого Престолу з проханням допомогти організувати “зелені” коридори для експорту українського зерна.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі у Києві із секретарем з міждержавних відносин Святого Престолу архієпископом Полом Річардом Галлагером звернувся із закликом допомогти в організації безпечних коридорів для експорту українського зерна. Про це прем’єр написав у своєму Telegram.

“Важливо, що делегація Святого Престолу відвідала Бучу та Ірпінь – звільнені українські міста, де російські війська чинили звірства над цивільними. Це справжнє обличчя Росії та її армії. Війна з мирним населенням. Створення глобальних криз: енергетичної, міграційної, продуктової”, – написав Шмигаль.

 

Прем’єр звернувся до Святого Престолу із закликом допомогти в організації безпечних коридорів для експорту українського зерна.

 

“На кону – мільйони життів у всьому світі. Сподіваємося, Папа Франциск прийме запрошення президента відвідати Україну”, – написав прем’єр.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти вкрали на захоплених теренах України 500 тисяч тонн зерна. А в українських портах застрягло близько 25 млн тонн зерна, готового до експорту.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button