Україна

Шмигаль назвав три головні завдання уряду


Шмигаль назвав три головні завдання уряду

Завдання номер один – забезпечити Сили безпеки та оборони, щоб захистити країну, зазначив очільник Кабміну

Глобальними пріоритетами для уряду України є забезпечення потреб Сил оборони, економічна стійкость держави і євроінтеграційні реформи. Про це у понеділок, 4 березня, сказав премʼєр-міністр Денис Шмигаль на пресконференції, присвяченій четвертій річниці роботи його уряду.

“У нас три глобальні завдання, які стоять перед урядом, перед країною. Завдання номер один – забезпечити Сили безпеки та оборони, щоб захистити країну, забезпечити нашу стійкість під час війни, нашу перемогу. Завдання номер два – забезпечити економічну стійкість, макрофінансову стабільність нашої країни, збудувати економіку, яка буде працювати і на військових рейках, і після завершення війни створити якісну економіку для стабільного розвитку нашої держави”, – заявив очільник Кабміну.

Третє завдання, за його словами, – продовжити реформи на шляху до ЄС та продовжити відновлення України.

Шмигаль додав, що наша країна продовжує рух в Організацію економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Також пріоритетом є членство в НАТО з точки зору безпекових умов та гарантій на майбутнє.

Раніше Кабінет міністрів затвердив План дій на 2024 рік. Він включає програму Український щит, згідно якої всі внутрішні ресурси направляються на посилення оборони.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button