Україна

Ще один ешелон військової техніки покинув Крим після навчань, – Міноборони РФ – 1News

Крим покинули близько десяти військових колон з великогабаритними, великоваговими і небезпечними вантажами


Фото з відкритих джерел

Міністерство оборони Росії заявляє, що новий ешелон з військовою технікою підрозділів Південного військового округу покинув Крим після навчань. Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на Міноборони РФ.

“Черговий ешелон з військовою технікою підрозділів Південного військового округу перетнув Кримський міст на шляху прямування в ППД після завершення планових навчань. Підрозділи Південного військового округу, які завершили участь у тактичних навчаннях на полігонах Кримського півострова, здійснюють марші в пункти постійної дислокації залізничним транспортом”, – повідомили в міністерстві.

Зазначається, що Крим покинули близько десяти військових колон з великогабаритними, великоваговими і небезпечними вантажами.

1News за темою: У РФ пояснили проведення масових військових навчань поблизу українського кордону

Нагадаємо, у вівторок, 15 лютого, офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков повідомив, що Південний і Західний військові округи Росії почали повернення військ у місця дислокації після навчань.

Згодом міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на заяву РФ про відвід військ від українських кордонів. Кулеба зазначив, що українська сторона повірить у відведення російських військ, коли матиме наочні докази.

А генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що заява Росії про відведення військ дає підстави для оптимізму, але Альянс поки не бачить реальної деескалації.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button