Україна

Ще одного родича загиблого мера Кривого Рогу знайшли мертвим

10 листопада близько 13:30 було знайдено повішеним двоюрідного брата загиблого раніше міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, пише видання krivbass.city.

За попередньою інформацією, брат загиблого раніше Криворізького міського голови скоїв суїцид.

Зазначається, що тіло Бориса Павлова знайшла його дружина. Саме вона повідомила про його смерть правоохоронним органам.

Зранку жінка пішла на роботу. Повернувшись, знайшла чоловіка мертвим.

Керуючий будинком, у якому жив померлий, повідомив, що Борис Павлов мав онкологічне захворювання. Протягом останніх трьох-чотирьох місяців візуальний вигляд загиблого значно погіршився. Цивільна дружина постійно не жила разом із Борисом.

За даними слідчих, передсмертної записки Борис Павлов не залишив. Правоохоронці повідомили про те, що загиблий мав рак стравоходу, а також туберкульоз.

Сусіди загиблого повідомили журналістці видання, що ніколи не мали конфліктів із ним. Про хворобу Бориса Павлова дізнались від правоохоронців сьогодні.

За інформацією поліції, він скоїв суїцид, затягнувши зашморг.

Нагадаємо, 18 жовтня стало відомо, що в Кривому Розі виявили мертвим 46-річного Андрія Павлова у його квартирі. Він був молодшим братом загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, про смерть якого стало відомо 15 серпня.

Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи смерть брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Андрія настала внаслідок токсичної дії спиртів, випадкового отруєння алкоголем.

Back to top button