Україна

Ще одна область може потрапити до “червоної” зони карантину

В Україні ситуація з коронавірусом погіршується у Вінницькій області – вона вже на межі переходу до “червоної” зони. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я, пише 1news, посилаючись на 112ua.

Так, згідно з інформацією МОЗ, у “помаранчевій” Вінницькій області вже три дні поспіль перевищено коефіцієнти виявлення нових випадків та рівень госпіталізацій на 100 тис. населення. За чинними правилами, перевищення двох показників означає перехід регіону до “червоної” зони.

Нагадаємо, зараз у “червоній” зоні вже перебувають Київ і 17 регіонів України: Волинська, Запорізька, Одеська, Донецька, Херсонська, Дніпропетровська, Сумська, Херсонська, Миколаївська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

У цих регіонах передбачено низку обмежень. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків і магазинів та проведення масових заходів. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів установ (заходів) буде вакциновано.

Back to top button