Україна

Ще кілька днів столицю засипатиме снігом

Через негоду столичні дорожники і комунальники працюють у посиленому режимі. Протягом минулої ночі від снігу місто прибирали 361 одиниця спецтехніки комунальної корпорації «Київавтодор», передає 1NEWS.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Сніг ітиме в Києві, за прогнозами синоптиків, іще кілька днів. Тому дорожники і комунальники столиці продовжують працювати в посиленому режимі. Протягом минулої ночі місто прибирали 361 одиниця спецтехніки «Київавтодору». У всіх районах працювали колони техніки та бригади з ручного прибирання. Продовжують розчищати сніг у столиці і протягом усього дня. Наше головне завдання – забезпечити нормальний трафік у місті та своєчасно чистити тротуари, зупинки громадського транспорту», – наголосив Кличко.

За словами мера, столиці вистачає реагентів та сухих сумішей, аби обробляти дороги, мости і шляхопроводи. Тільки минулої доби використали:

1,8 тис. тонн солі,
майже 1,5 тис. тонн суміші солі з піском,
232 тис. літрів рідких хлоридів.

«Я також звертаюся до водіїв: не залишайте свої автівки на проїжджій частині доріг, у недозволених місцях. Це ускладнює і рух транспорту в місті, і роботу комунальної техніки. Будьте свідомими та відповідальними!» – закликав киян Кличко.

 

 

 

Back to top button