Україна

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що введення надзвичайного стану радикально не відобразиться на українцях – 1News

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов
Фото з відкритих джерел

Рада національної безпеки і оборони України пропонує парламенту ввести надзвичайний стан по всій країні, крім Донецької та Луганської областей

Введення надзвичайного стану ніяк радикально не відобразиться на житті українців. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання РНБО в Києві в середу.

“Ще раз підкреслюю, на нашому житті він майже ніяк не може відображатися радикально. Там є певний перелік речей, які є в законі Про введення надзвичайного стану. Я хочу сказати, що буде максимально коректно відпрацьовуватися ця ситуація, але в разі необхідності відповідні органи будуть діяти згідно з чинним законодавством”, – сказав Данілов.

Відповідаючи на питання, чи буде вводитися комендантська година, Данілов зазначив, що таке рішення можуть приймати регіональні штаби, в залежності від ситуації.

1News за темою: Воєнний стан в Україні буде запроваджено лише в разі потреби, – Данілов

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони України пропонує парламенту ввести надзвичайний стан по всій країні, крім Донецької та Луганської областей.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button