Україна

Секретар РНБО: Дедлайнів на війні бути не може


Секретар РНБО: Дедлайнів на війні бути не може

Військові краще розуміють, де, на якому напрямку вони мають вести бойові дії та в якій черговості, вважає Олексій Данілов.

 
Україна почергово звільнятиме тимчасово окуповані території, доки не вийде на межі 1991 року. Звільнення відбуватиметься за гнучким графіком і без дедлайнів. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Радіо НВ.
 
“Уся наша земля повернеться до нас. Питання тільки черговості і часу. Це питання вирішують наші військові: вони краще розуміють, де, на якому напрямку вони повинні вести бойові дії, перш за все, у другу, третю, четверту чергу. Цей графік є у них. Він досить гнучкий, залежить від багатьох обставин. Не тільки Херсонщина, а вся наша рідна земля, позначена кордонами у 1991 році, повернеться в наш дім”, – заявив Данілов.
 
Щодо певних термінів, то Данілов зазначив, що “дедлайнів на війні бути не може”.
 
“Це не змагання з виробництва. На війні це не працює”, – наголосив секретар РНБО.
 
Нагадаємо, за словами міністра оборони України Олексія Резнікова, президент України Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні, для цього Україна збирає мільйонні бойові сили, оснащені західною зброєю.
 
Раніше Резніков також повідомив, що HIMARS змінили правила гри, але війна тяжка. Україна “пройшла тест”, використовуючи HIMARS по тилу противника, але тепер потрібно розширювати постачання, повідомив міністр оборони.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button