Україна

СБУ запобігла розкраданню комплектуючих та заблокувала активи компанії РФ


“На одному із держпідприємств зловмисники намагалися незаконно реалізувати партію запчастин до авіадвигунів на загальну суму понад 10 млн. грн.

 
В Одесі СБУ запобігла розкраданню комплектуючих до літаків ЗСУ, а на Житомирщині заблокувала мільйонні активи видобувної компанії РФ. Про це повідомляє прес-служба СБУ.
 
“На одному з держпідприємств зловмисники намагалися незаконно реалізувати партію запчастин до авіадвигунів на загальну суму понад 10 млн. грн. Завдяки реагуванню контррозвідки СБУ у власність держави повернули понад півтисячі найменувань продукції”, – йдеться у повідомленні СБУ.
 
Повідомляється, що до махінацій причетне керівництво підприємства.
 
“У Житомирській області за матеріалами СБУ накладено арешт на активи російського та білоруського промислових підприємств на суму понад 30 млн. грн. Їхніми кінцевими бенефіціарами є представники кремлівських бізнес-структур”, – також повідомляють у СБУ.
 
Нагадаємо, СБУ викрила російську агентуру, до якої входили чиновники Кабміну та Торгово-промислової палати України.
 
Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України провела масштабну спецоперацію, під час якої у Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі, а також у Дніпропетровській та Вінницькій областях було затримано 19 російських агентів.
 
Також повідомлялося, що київська ІТ-компанія розробляла програми для окупантів.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button