Україна

СБУ: Росія сама обстріляла селище у Брянській області

СБУ: Росія сама обстріляла селище у Брянській області

Фото: Новости Брянска

Дим над селищем Климово

Спецслужба оприлюднила нові перехоплення телефонних розмов російських окупантів, які стосуються обстрілу російського селища Климово.

Селище Климово у Брянській області було обстріляне російськими військовими. При цьому Росія звинуватила у цьому Україну. Про це повідомляє СБУ у п’ятницю, 15 квітня.

Спецслужба оприлюднила нові перехоплення телефонних розмов російських окупантів, які стосуються обстрілу російського селища.

“Це наші х…рачать”, – пояснює своїй дружині російський окупант, який зараз перебуває в Донецькій області, і отримав цю інформацію від свого командира.

На питання жінки, для чого це робиться, він відповідає: “Так треба. Так роблять для того, щоб ніби хохли провокують. І ось тому влучають”.

“Така ж х…рня була і в чеченську війну. Квартири підривали в Москві, ніби, що це терористи. Насправді це ФСБшники. Просто зараз вони (Україна – ред.) ніяк не могли дострілювати з такої відстані до Климова”, – заявив окупант і додав, що планує відмовитися від подальшої участі у бойових діях в Україні.

Напередодні вдень ФСБ заявила про обстріли по території Брянської області РФ, які нібито велися з України. У селищі Климово снаряди влучили у житлові будинки. Росіяни стверджували, що постраждали семеро людей, зокрема вагітна жінка та дитина.

Раніше повідомлялося, що Росія планує теракти на своїй території. Українська розвідка вважає, що йдеться про мінування та підрив житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах, а також про завдання ракетно-бомбових ударів по Бєлгороду або одному з міст Криму.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button