Україна

СБУ проводить безпекові заходи у Сумах


СБУ проводить безпекові заходи у Сумах

У спецслужбі попередили про можливі обмеження проходу та проїзду вулицями, перевірку документів громадян та огляд автомобілів.

Служба безпеки України проводить безпекові заходи у місті Суми. Про це повідомила спецслужба у суботу, 5 жовтня.

“Служба безпеки проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на території м. Суми. До них долучені Національна поліція, військова служба правопорядку у ЗСУ та Національна гвардія”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що дії правоохоронців охоплюють увесь обласний центр.

“Мета – запобігання та нейтралізація загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, упередження провокацій та підвищення безпеки громадян в умовах російської збройної агресії проти України”, – зазначили у СБУ.

Зазначається, що під час проведення можливі обмеження проходу та проїзду вулицями, перевірка документів громадян та огляд автомобілів.

“У випадку виникнення обґрунтованих підозр щодо окремих осіб, може проводитися їхня додаткова перевірка”, – пояснили у спецслужбі.

Крім того, здійснюється огляд території та приміщень загального користування для виявлення заборонених предметів.

“СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години”, – додали у спецслужбі.

Нагадаємо, СБУ затримала на Донеччині агента воєнної розвідки Росії, який розвідував бойові позиції ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту – Покровському.

СБУ затримала дезертира, який коригував удари Росії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + 10 =

Back to top button