Україна

СБУ повідомила про арешт майна депутата-колаборанта на 150 млн. гривень


СБУ повідомила про арешт майна депутата-колаборанта на 150 млн. гривень

Підозрюваний у колабораціонізмі Євген Балицький видав “розпорядження”, на підставі якого на тимчасово захоплених РФ територіях запровадили окупаційну адміністрацію.

 
Правоохоронці наклали арешт на майно колишнього народного депутата від Опозиційного блоку та екс-члена Партії регіонів Євгена Балицького. Про це повідомляє СБУ у четвер, 4 серпня.
 
“Накладено арешт на майно (у тому числі 4 повітряні судна малої авіації, що містяться у Київській обл.) та корпоративні права, що належать Балицькому та його сім’ї на загальну суму понад 149 млн грн”, – йдеться у повідомленні.
 
СБУ встановила, що Балицький видав “розпорядження”, на підставі якого на тимчасово захоплених територіях РФ ввели окупаційну адміністрацію.
 
У результаті, псевдопідприємству Державний зерновий оператор незаконно передали майно семи агропромислових комплексів та зернових терміналів на тимчасово захопленій росіянами частині Запорізької області.
 
Раніше повідомлялося, що СБУ затримала потенційного гауляйтера Черкаської області. Місцевий депутат намагався втекти з України до США.
 
Нагадаємо, в Україні відкрили тисячу справ проти колаборантів. Повідомлення про підозру у скоєнні злочину вже отримали 174 особи.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button