Україна

Санкції проти РФ – Москва зрозуміла повідомлення, запевняє Шольц – 1News

Канцлер Німеччини Олаф Шольц
Фото з відкритих джерел

Канцлер ФРН додав, що Сполучені Штати Америки, Європейський Союз та НАТО діють узгоджено щодо потенційних санкцій, які готуються

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Російська Федерація зрозуміла, що Захід єдиний у своїй рішучості запровадити жорсткі санкції у разі наступу на Україну. Про це він сказав на пресконференції після переговорів із прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен, повідомляє Reuters.

“Занадто рано говорити про те, що проблеми вирішені. Вони дуже серйозні і будуть залишатися ще якийсь час, тому вони заслуговують на нашу увагу”, – зауважив Шольц.

Канцлер ФРН додав, що Сполучені Штати Америки, Європейський Союз та НАТО діють узгоджено щодо потенційних санкцій, які готуються.

1News за темою: Перша зустріч Олафа Шольца і Джо Байдена: Про що говорили лідери Німеччини і США

Раніше повідомлялося, що канцлер Німеччини Олаф Шольц має намір відвідати Москву для зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на фоні загрози наступу Росії на Україну.

“Не можна випускати з уваги той факт, що до кордону з Україною перекинуто велику кількість солдат. Тому дуже важливо бути гранично ясним в тому, що напад на територіальну цілісність України буде мати дуже високу ціну”, – зазначив він.

Також нагадаємо, що канцлер Німеччини Олаф Шольц 14 лютого відвідає Україну з офіційним візитом. Як зазначається, Олаф Шольц 14 лютого відвідає Київ, а 15 лютого очільник німецького уряду вирушить до Москви.


Джерело

Back to top button