Україна

Samsung – компанія планує використовувати рибальські сітки для виробництва смартфонів – 1News


Фото з відкритих джерел

Вперше подібний матеріал буде використаний у смартфонах серії Galaxy S22

Південнокорейська компанія Samsung має намір використовувати непотрібні рибальські сітки для виробництва своїх смартфонів серії Galaxy. Про це повідомляє Yonhap.

У компанії заявили, що використання нового матеріалу, зокрема, означатиме ще один крок на шляху, який спрямований на мінімізацію впливу Samsung на навколишнє середовище.

У смартфонах серії Galaxy S22 вперше буде використаний подібний матеріал.

За даними Samsung, 640 000 тонн рибальських сіток викидають щороку, що своєю чергою ставить під загрозу морське життя й потрапляє в їжу та воду, яку вживають люди.

Зазначається, що у серпні минулого року компанія вже оголосила своє бачення проєкту сталого бізнесу під назвою “Galaxy for the Planet” і зобов’язалася вжити відчутних кліматичних заходів у своєму бізнесі.

Цілі проєкту включають використання перероблених матеріалів у всіх нових мобільних продуктах, вилучення будь-якого пластику з мобільної упаковки та мінімізацію відходів, що утворюються на робочих місцях до 2025 року.

1News за темою: Названо найбільш очікувані смартфони 2022 року

Нагадаємо, компанія Samsung анонсувала, що презентація Galaxy Unpacked 2022 відбудеться 9 лютого – там кажуть, що встановили “новий, недосяжний раніше стандарт для смартфонів із флагманської серії S”. Трейлер презентації Galaxy Unpacked 2022 можна переглянути на YouTube-каналі Samsung.


Джерело

Back to top button