Україна

Саміт нормандської четвірки – Пєсков назвав умову – 1News

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков


Фото з відкритих джерел

Москва хоче “конкретних пропозицій”

Проведення саміту “нормандського формату” можливе за умови наявності “конкретних пропозицій”. Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

“Буде все залежати від конкретики пропозицій, від міркувань щодо можливого змісту таких контактів”, – висловився Пєсков.

При цьому він додав, що “навіть на експертному і міністерському рівні буде вітатися діалог не в форматі переливання з порожнього в порожнє”.

Нагадаємо, нещодавно очільник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що процес роботи “нормандського формату” вдалося розблокувати й тепер зустрічі дипломатів проходитимуть частіше. Тоді він сказав, що під час зустрічі політрадників у Берліні Україна отримала підтримку своєї позиції від сторін.

1News за темою: Зеленський очікує на нові переговори радників “нормандської четвірки” та сподівається погодити зустріч лідерів

Після перемовин “нормандських” радників у Берліні представники Німеччини та Франції заявили, що переговори були “складними”. При цьому була інформація, що ще одна зустріч призначена на березень.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button