Україна

ЗСУ мають різні варіанти контрнаступу – РНБО


ЗСУ мають різні варіанти контрнаступу - РНБО

Припущення про контрнаступ нічого не означають – все вирішуватиметься в останній момент, заявив Олексій Данілов.

Україна має кілька варіантів розвитку подій на фронті, які залежать від багатьох чинників. Про це, коментуючи інцидент зі “зливом” секретних документів Пентагону, заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону Єдиних новин у суботу, 15 квітня.

“Ми усвідомлюємо всі процеси, що відбуваються на фронті. Усі припущення щодо планів українських військових, у тому числі щодо контрнаступу, не мають під собою жодної підстави. Це все вирішуватиметься в останній момент, коли прийматиметься остаточне рішення”, – запевнив він.

За його словами, нині точаться розмови не лише про контрнаступ, а й про звільнення всієї території України у її законних, загальноприйнятих кордонах станом на 1991 рік.

“Доки ми це не зробимо, поки цього не зроблять наші ЗСУ, мова про закінчення війни йти не може”, – резюмував Данілов.

Нагадаємо, Олексій Данілов заявив, що росіяни не можуть здолати Україну військовим шляхом, тому намагатимуться дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни.

Також Данілов повідомив, що інформацію про час і місце майбутнього контрнаступу ЗСУ закрито. Нею володіють трохи більш як 3-5 осіб.

У США затримали підозрюваного у витоку документів Пентагону


Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button