Україна

Саакашвілі втратив свідомість після зустрічі з адвокатами

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі знепритомнів після зустрічі з адвокатами в лікарні Глданської в’язниці і був вивезений з кімнати для побачень на ношах. Про це журналістам повідомив адвокат Саакашвілі Бека Басілая, пише «Новини Грузії».

«Міша виходив після зустрічі з адвокатами, послизнувся та впав. Після цього я не чув його голосу, очі він не розплющував. Вони привезли носилки і відвезли його… До цього він почував себе дуже погано», – сказав Басилая.

Він не знає, який стан Саакашвілі зараз.

Додаткову інформацію намагається отримати інший адвокат політика Нік Гварамія. Офіційних коментарів Спеціальної пенітенціарної служби Мін’юсту Грузії досі не надходило.

За інформацією телеканалу «Мтаварі», наразі біля Глданської в’язниці мобілізовано велику кількість поліцейських та спецтехніка. Журналісти зазначають, що реанімобіль біля центрального входу до пенітенціарної установи досі не було помічено.

З дня затримання 1 жовтня Михайло Саакашвілі оголосив голодування. 8 листопада його було переведено з колонії міста Руставі до лікарні Глданської в’язниці.

Уповноважений з прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова повідомила, що до ув’язненого Саакашвілі не допускають особистого лікаря.

Back to top button