Україна

Саакашвілі помістили в одиночну камеру

Про це повідомляється на сторінці Спеціальної пенітенцітарної служби Грузії в Facebook, передає 1NEWS.

Грузинська тюремна адміністрація повідомила, що колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі перевели за його бажанням в одиночну камеру.

За інформацією влади, Саакашвілі запропонували залишитися в одній камері з його сусідом, проте екс-президент категорично відмовився, про що свідчать відповідні документи.

“Звинувачення в тому, що товариші по команді Саакашвілі не можуть з ним зустрітися, є брехнею, і це підтверджується навіть численними візитами до обвинуваченого / засудженого Михаїла Саакашвілі протягом дня, які також висвітлюються в ЗМІ”, – стверджують тюремники.

12 жовтня адвокати Саакашвілі, які відвідали його в тюремній камері, повідомили журналістам про погіршення здоров’я екс-президента в результаті розпочатого 1 жовтня голодування. За заявою адвокатів, Саакашвілі насилу пересувається і йому важко говорити, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Грузинський політик таємно прибув на батьківщину 29 вересня. 1 жовтня він був затриманий в Тбілісі. У даний час Саакашвілі перебуває у в’язниці в місті Руставі.

У Грузії Саакашвілі був заочно засуджений за кількома кримінальними справами.

 

 

 

 

Back to top button