Україна

Рятувальники Кировоградщини отримали нову спецтехніку


Рятувальники Кировоградщини отримали нову спецтехніку

Нова спецтехніка забезпечує підрозділам ДСНС можливість евакуації людей і гасіння пожеж на висоті 9-10 поверхів.

Рятувальники Кіровоградської області отримали новий спецтранспорт – рятувальну драбину на базі Iveco Magirus, яка може підійматися до 32 метрів. Про це повідомила компанія Променергообладнання, яка займалася постачанням техніки.

Дана спецтехніка забезпечує підрозділам ДСНС можливість евакуації людей і гасіння пожеж на висоті 9-10 поверхів

За словами директора Променергообладнання Андрія Заліського, одна з головних особливостей даної автодрабини – дублюючий пост керування у люльці, який дозволяє рятувальнику з точністю до сантиметрів підводити люльку до потрібного місця у горизонтальній і вертикальній площині. 

“Команда Променергообладнання доукомплектувала спецтехніку відповідно до всіх потреб Державної служби з надзвичайних ситуацій. Це пожежні напірні рукави Gollmer & Hummel GmbH, лафетний ствол ALCO, гідравлічний пристрій на акумуляторах Weber-Hydraulik GmbH, пересувний пінозмішувач Delta Fire Ltd, пожежні шоломи та сигнальні ліхтарі. Крім того, наша компанія має сервісну службу, що підтримує гарантію на автодрабини. Це дуже важливо, оскільки компанія бере на обслуговування техніку, яка була передана у підрозділи від Magirus, проводить інспекцію, налаштовує та запускає в роботу”, – розповів Заліський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нову спецтехніку отримали рятувальники Луцька.

Україна отримала від Фінляндії дев’ять спецавтомобілів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button