Україна

Рябошапка підтвердив судимість народного депутата за згвалтування і він призупинив членство у фракції “Слуга народу”

Роман Іванісов пообіцяв оприлюднити достовірні докази того, що це спланована інформаційна атака через його антикорупційну діяльність

Народний депутат Роман Іванісов заявив, що призупиняє членство у фракції партії “Слуга народу” на час перевірки інформації про його судимість.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, – інформує 1NEWS.

“… аби не ставити під удар репутацію всього колективу, я прийняв рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненої в ЗМІ інформації”, – написав Іванісов.

Він додав, що звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давида Арахамії, і він його підтримав.

Крім того Іванісов наголосив, що вже скоро буде готовий оприлюднити достовірні докази.

Він також прокоментував ситуацію, коли генпрокурор Руслан Рябошапка на брифінгу заявив про те, що за результатами перевірки судимість Іванісова погашена, а потім ГПУ це спростувала. На думку Іванісова, генпрокурора “навмисне ввели в оману”.

“Але вже скоро я буду готовий оприлюднити достовірні докази того, що це спланована інформаційна атака проти мене через мою антикорупційну діяльність. Вже зовсім скоро ви дізнаєтеся і прізвище замовника”, – стверджує депутат.

Раніше Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що перевірка підтвердила той факт, що народний депутат з фракції “Слуга народу” Роман Іванісов відбув тюремний строк за згвалтування неповнолітньої. Він додав, що судимість погашена, тому вважається, що особа не є судимою на даний момент.

Заначимо, що депутат Роман Іванісов у 1996 році був судимий за частиною 3 статі 117 (зґвалтування неповнолітньої) і частиною 2 статті 118 (зґвалтування неповнолітньої у неприродний спосіб) ККУ.

Джерело: Укрінформ

Back to top button