Україна

Румунська поліція знайшла зброю, покинуту українськими втікачами


Румунська поліція знайшла зброю, покинуту українськими втікачами

Зброю без зарядного пристрою та набоїв найдено приблизно за 600 метрів від лінії кордону, повідомляють місцеві ЗМІ.

Румунська поліція повідомила, що знайшла зброю, яку троє українців викрали в українських прикордонників, тікаючи в Румунію. Про це повідомляє місцеве видання Antena 3 CNN.

“Діючи в інтегрованій системі, о 18:15 прикордонна поліція разом із силами підтримки, які брали участь у пошуках на місцевості, виявили зброю, яку, ймовірно, було викрадено в українських прикордонників”, – ідеться в повідомленні.

Зброю без зарядного пристрою та набоїв найдено приблизно за 600 метрів від лінії кордону в напрямку населеного пункту Тарна Маре.

“Пізніше українська влада повідомила нам, що знайшла на їхньому боці магазин і боєприпаси, пов’язані зі зброєю”, – повідомила поліція в п’ятницю ввечері.

Румунські правоохоронці затримали в п’ятницю ввечері останніх двох з трьох озброєних українців, які проникли в Румунію на території повіту Сату-Маре. Перший утікач був спійманий раніше.

Як ми вже писали, на кордоні з Румунією троє чоловіків напали на українських прикордонників, відібрали зброю і втекли за кордон на румунську сторону.

Обіцяв переправити ухилянта: на Львівщині затримали прикордонника

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − three =

Back to top button