Україна

Розвідка дізналася про серйозні проблеми з фінансуванням у військових РФ

Розвідка дізналася про серйозні проблеми з фінансуванням у військових РФ

Російським військовим перестали виплачувати гроші

У бюджеті не передбачено коштів на обіцяні виплати військовим, а через санкції гроші на них знайти неможливо.

 

Головне управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 25 березня, розповіло про серйозні проблеми з фінансуванням у російських військових.

 

“Після обіцяних виплат військовим окупаційній армії у російських військових частин з’явилися проблеми з фінансуванням. Як з’ясувалося, оплата цих видатків у бюджеті ніяк не передбачена. А через незадовільний стан фінансової системи РФ через введені санкції, додаткові кошти в бюджеті знайти неможливо”, – йдеться у повідомленні ГУР Міноборони у Facebook у п’ятницю.

 

За даними ГУР, у тимчасово окупованому Криму після виплати “відрядження” тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє.

 

“Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських “приватних військових кампаній”. Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів”, – розповіли в ГУР Міноборони України.

 

Там також додали, що бойовики не отримують коштів за участь у бойових діях, компенсації за поранення та обіцяні “соціальні гарантії”.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button