Україна

Розстріл українських воїнів: у ЗСУ підтвердили ліквідацію причетних


Розстріл українських воїнів: у ЗСУ підтвердили ліквідацію причетних

нині невідомо, військові якого підрозділу російської армії вчинили цей злочин, бо “тривають бойові дії”

Збройні сили України підтвердили інформацію про ліквідацію російських окупантів, які розстріляли українських військових на Авдіївському напрямку. Про це повідомив речника Об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександра Штупуна в ефірі телемарафону Єдині новини.

“Так, цей факт зафіксований відповідними службами. Заведено кримінальну справу, триває розслідування відповідне і потім ці матеріали будуть передані до міжнародних інституцій, які займаються воєнними злочинами. І також можу підтвердити, що в ході подальших бойових дій та група російських окупантів, яка вчинила цей злочин, перестала існувати”, – поінформував військовий.

Він зазначив, що нині невідомо, військові якого підрозділу російської армії вчинили цей злочин.

“Ми не знаємо що це за підрозділ. Оскільки й надалі тривають бойові дії”, – пояснив речник.

Представник Головного управління розвідки (ГУР) Андрій Юсов у свою чергу в ефірі Радіо Свобода заявив, що поки що не може підтвердити слова керівника Авдіївської МВА Віталія Барабаша про ліквідацію цих окупантів.

“Ситуація під Авдіївкою і даним конкретно населеним пунктом дуже динамічна. І так, є інформація, це непоодинокі випадки, коли укріплення переходять з рук у руки. Проте стверджувати, що саме тих ліквідовано, ми (поки що – ред.) не можемо. Цей момент треба додатково верифікувати”, – зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, розпочато розслідування факту розстрілу беззбройних військовослужбовців ЗСУ росіянами на Донеччині, відео якого з’явилося у соцмережах.

Росіяни розстріляли двох бійців ЗСУ – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button