Україна

Розстріл автомобіля у Києві: обвинувачений отримав 11 років в’язниці


Розстріл автомобіля у Києві: обвинувачений отримав 11 років в язниці

Раніше обвинувачений уже був засуджений за замах на умисне вбивство, скоєний на замовлення. Наразі він перебуває під вартою.

Суд визнав винним 50-річного чоловіка у скоєнні замовного замаху на вбивство. Фігурант грудні 2022 року розстріляв автомобіль “Лексус” і втік, йому ухвалено вирок у вигляді позбавлення волі строком на 11 років. Про це повідомила повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

В суді прокурори довели, що обвинувачений отримав замовлення на вбивство 58-річного власника овочевої бази. Далі він зібрав інформацію про потенційну жертву, зокрема про місце проживання, роботу, автомобіль, яким той користується. 27 січня 2022 року на автомобілі таксі обвинувачений із заздалегідь підготовленою вогнепальною зброєю приїхав на вулицю неподалік від місця роботи потерпілого. Далі, як встановило слідство, побачивши автомобіль “Лексус”, яким керував потерпілий, обвинувачений здійснив щонайменше п’ять прицільних пострілів із вогнепальної зброї в автівку, що рухалася. Автомобіль зупинився, і він вирішив, що водій дістав смертельні поранення. Насправді постраждалий зупинився і ліг на сидіння, намагаючись ухилитися від куль. Обвинувачений зник із місця злочину.

Незважаючи на відео з камер спостереження та інші докази, обвинувачений провини не визнав і стверджував, що в день замаху взагалі не перебував у Києві.

Раніше обвинувачений уже був засуджений за замах на умисне вбивство, скоєний на замовлення. Наразі він перебуває під вартою.

Нагадаємо, нещодавно харківські правоохоронці затримали 55-річну жінку, що найняла кілера з метою вбивства чоловіка, щоб не ділитися з ним майном під час розлучення. Інформація про це надійшла до правоохоронців від самого “кілера”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − six =

Back to top button