Україна

Розшукували кілька днів – У Миколаєві знайшли повішеним морського піхотинця-контрактника – 1News


Фото з відкритих джерел

За попередніми даними, він покінчив життя самогубством

У Миколаєві в середу, 2 лютого, на території 36-ї окремої бригади морської піхоти імені Бєлінського було виявлено тіло військовослужбовця, якого розшукували останні кілька днів. Про це повідомляє “Преступности.НЕТ” з посиланням на власні джерела в поліції.

“За наявною інформацією, тіло військовослужбовця було знайдено повішеним на території парку бойових машин. За попередніми даними, він покінчив життя самогубством. При ньому не було знайдено передсмертної записки. Мотиви вчинку на даний момент невідомі. Тіло для встановлення остаточної причини смерті направлено на судово-медичну експертизу”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що військовослужбовець родом з міста Золотоноша Черкаської області. Був призваний у 2015 році за мобілізацією і залишився служити за контрактом. Був у званні молодшого сержанта.

У відділі комунікації ГУНП в Миколаївській області “Преступности.НЕТ” підтвердили інформацію про загибель військовослужбовця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (“умисне вбивство”), як того вимагає процедура.

1News за темою: Вистрілив собі у голову: На Луганщині військовий-контрактник вчинив самогубство

Нагадаємо, у Бердянську повісився військовослужбовець, його тіло знайшли у гаражі 27 січня.


Джерело

Back to top button