Україна

Розмова Зеленського з Макроном – Що обговорили – Зеленський провів телефонну розмову з Макроном: Про що говорили – 1News

Володимир Зеленський та Емманюель Макрон
EPA

Ішлося про ситуацію довкола України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Франції Емманюелем Макроном. Про це Зеленський повідомив у Twitter.

Зазначається, що президенти обговорили ситуацію з безпекою довкола України, а також шляхи активізації мирного процесу в межах “нормандського формату” та перемовин Тристоронньої контактної групи.

“Обмінялися думками щодо останніх міжнародних перемовин. Ціную особисту залученість Емманюеля Макрона у процес деескалації”, – висловився Зеленський.

Нагадаємо, 8 лютого у Києві відбулася двостороння зустріч лідерів України та Франції. Президенти Володимир Зеленський та Емманюель Макрон зустрілися на тлі новин про можливий повномасштабний наступ на Україну з боку Росії, щоб обговорити сценарії реагування на загрози.

1News за темою: Байден поговорив телефоном із Макроном після візиту другого до РФ та України: Що обговорили

Сьогодні, 12 лютого, президент Франції Емманюель Макрон провів телефонну розмову з очільником РФ Володимиром Путіним. Вони обговорили загрозу повномасштабного російського вторгнення в Україну.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button