Україна

Роспропаганда двічі “знищила” склад боєприпасів ЗСУ у 45 тисяч тонн


Роспропаганда двічі знищила склад боєприпасів ЗСУ у 45 тисяч тонн

Міноборони Росії другий місяць поспіль повідомляє про нібито ліквідацію складу боєприпасів українських військових.

 
Міноборони РФ продовжує розповідати про небувалі досягнення російських військових в Україні. Зокрема, у понеділок, 12 вересня, представник російського оборонного відомства Ігор Конашенков повідомив, що російські військові нібито вкотре знищили величезний склад боєприпасів ЗСУ.
 
Зокрема, за словами Конашенкова, російські військові нібито висадили в повітря склад боєприпасів ЗСУ у Миколаївській області з 45 тисячами тонн боєприпасів.
 
За місяць до цього, 8 серпня, російське міноборони також повідомляло про нібито ліквідацію у Миколаївській області складу з боєприпасами ЗСУ, і також 45 тисяч тонн.
 
До речі, атомні бомби, які США скинули на Хіросіму й Нагасакі, мали потужність 15 і 20 тисяч тонн тротилового еквівалента. Тож якщо вірити росіянам, у Миколаївській області вже мають бути руйнування у кілька Хіросим і Нагасак разом узятих.
 
 
 
Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що окупанти залишили Кремінну Луганської області.
 
Як відомо, зараз ЗСУ ведуть контрнаступ у Харківській та Херсонській областях. За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, задля початку деокупації регіону потрібно звільнити місто Лиман, за яке кілька днів тривають бої.
 
Як Міноборони РФ бреше про “успіхи” в Україні
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button