Україна

Росіяни зупинили штурми на одному з напрямків


Росіяни зупинили штурми на одному з напрямків

РФ вирішила відмовитися від штурмів на одному з напрямків, у Генштабі ЗСУ розповіли деталі.


Протягом доби на фронті зафіксовано 68 бойових зіткнень. На Бахмутському напрямку російські загарбники наступальних дій не вели. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні в п’ятницю, 15 березня.
 
Загалом війська РФ завдали вісім ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснили 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На Куп’янському напрямку Силами оборони відбито три атаки противника в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення. 
 
На Лиманському напрямку воїнами відбито дев’ять атак окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Роздолівка Донецької області, де росіяни, за підтримки авіації, намагалися прорвати оборону.
 
На Бахмутському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. На Авдіївському напрямку захисниками відбито понад 20 атак противника в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області. 
 
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати російських загарбників в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки Донецької області, де окупанти, за підтримки авіації, 22 рази намагалися прорвати оборону.
 
На Оріхівському напрямку ворог п’ять разів атакував позиції українських захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області. На Херсонському напрямку протягом доби ворогом здійснено три безуспішних штурми позицій ЗСУ.
 
Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по семи районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 580 окупантів. Армія РФ з початку війни втратила в Україні понад 428 тисяч бійців.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button