Україна

Росіяни змінили підхід до атак на Авдіївку – ЗСУ


Росіяни змінили підхід до атак на Авдіївку - ЗСУ

Олександр Штупун зазначив, що разом з тим, ворог почав діяти з великою кількістю піхоти та бронетехніки в одній атаці.

Російські окупанти почали менше штурмувати позиції українських захисників під Авдіївкою. Однак під час атак вони задіють більшу кількість піхоти та техніки. Про це заявив речник прес-центру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі програми Лінія фронту.

Росіяни продовжують свої атаки на Авдіївському напрямку і застосовують там дрони та авіацію для ударів по позиціях українських захисників, зазначив він і додав, що всього за добу було 15 авіаударів.

“Кількість штурмів зменшилася, але ворог вчора діяв великою кількістю піхоти та бронетехніки в одній атаці. Тобто їх стало за кількістю менше, але вони стали більш масовими – більше піхоти і більше броні, танків та бойових броньованих машин”, – пояснив Штупун.

За його словами, якщо раніше бронетехніка залишалася з піхотою і якось її прикривала, то тепер після висадки десанту техніка починає відходити назад.

“Ворог, напевно, береже техніку. А до піхоти ставлення таке, як до м’яса”, – резюмував Штупун.

Як ми вже писали, що за даними Генштабу ЗСУ, на Авдіївському напрямку окупанти не полишали спроб оточити Авдіївку. Минулої доби сили оборони успішно відбили 20 атак противника східніше Новобахмутівки, Авдіївки та ще 14 атак східніше Степового, південніше Сєверного та Первомайського Донецької області.

З’явилось відео з тілами окупантів під Авдіївкою

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button