Україна

Росіяни здійснили атаку на телеканали України


Росіяни здійснили атаку на телеканали України

Замість телемарафону та контенту інших мовників, українські глядачі деякий час бачили пропагандистський контент Росії.

Російські агресори організували масштабну атаку на українські телеканали. В ефірі з’явилися пропагандисти Кремля, повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI у Telegram в четвер, 28 березня.

Вказано, що сьогодні близько 9:30 було зафіксовано спроби заглушити ефіри телеканалів 1+1 media, де транслюються канали 1+1 Україна, 1+1 Марафон, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, 2+2, УНІАН та інші.

“Замість телемарафону та контенту інших мовників, українські глядачі деякий час бачили пропагандистський контент Росії. Усі ці дії РФ вчиняє з метою дестабілізації ситуації в Україні” – йдеться у повідомленні.

Станом на зараз проблему усунули і супутникове мовлення відновлено. Українців закликали дотримуватись інформаційної гігієни, щоб не допомагати ворогу поширювати дезінформацію.

Згідно з фото, які оприлюднив Центр, в ефірі транслювали пропагандистку Діану Панченко родом з України. Раніше СБУ оголосила їй підозру у державній зраді.

Нагадаємо, 19 березня фахівці Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (РРТ) відновили українське мовлення в Харківській і Сумській областях після російських атак.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button