Україна

Росіяни заявили про “знищення” усіх дронів у Криму


Росіяни заявили про знищення усіх дронів у Криму

Але в Джанкойському районі продовжуються вибухи, а “місцева влада” оголосила евакуацію населення.

Російські агресори начебто збили всі безпілотники, які атакували Крим вранці у понеділок, 24 липня. З такою заявою виступило міноборони РФ.

За даними відомства, загалом анексований півострів нібито атакували 17 дронів. При цьому нібито “спробу терористичної атаки припинено”.

Зокрема, нібито 14 БПЛА, які в Росії чомусь називають “українськими” пригнічені засобами РЕБ, з них 11, нібито зазнали впали в акваторії Чорного моря, ще три впали на території Криму.

“Три безпілотники знищені засобами ППО, внаслідок припиненої терористичної атаки постраждалих немає”, – стверджують в російському відомстві.

При цьому у соцмережах публікуються відео вибухів на складі боєприпасів у Джанкойському районі. А “місцева влада” вже оголосила евакуацію населення прилеглих сіл у радіусі 5 кілометрів від місця вибухів в Джанкойському районі.

Нагадаємо, 19 липня виникла сильна пожежа на Старокримському полігоні із боєприпасами, внаслідок чого було перекрито ділянку траси Таврида. А 22 липня сталась детонація на складі боєприпасів у Красногвардійському районі півострова.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button