Україна

Росіяни вивозять із Херсонщини вікна і побутову техніку – ГУР


Росіяни вивозять із Херсонщини вікна і побутову техніку – ГУР

Відбувається масове мародерство у населених пунктах правобережжя. Окупанти вивозять все гамузом.

 
Упродовж трьох діб через Каховську ГЕС йдуть змішані колони військової техніки з боку смт Козацьке у напрямку до села Цукури (з правого на лівий берег річки Дніпро). Про це 7 листопада повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.
 
Більшість машин – це тентовані вантажні і цивільні автомобілі, нагромаджені награбованим майном. Зазначається, що крім побутової техніки, окупанти масово вивозять пластикові склопакети для вікон.
 
Відбувається масове мародерство у населених пунктах правобережжя. Зокрема, у Бериславському районі окупанти методично грабують приватні будинки, магазини і склади. Повністю пограбовано майно Бериславської підстанції районної електромережі (машини, обладнання, прилади, ремонтні матеріали).
 
У смт Любимівка військові з Росії вилучають практично весь наявний автотранспорт: автобуси, легкові автомобілі, вантажівки. Повністю розграбовані місцеві СТО та автопарки.
 
Уздовж гирла річки Дніпро проводиться рекогностування місцевості. З місцевих населених пунктів, розташованих по лінії річки Дніпро, вивезено всю документацію. У самих приміщеннях облаштовані комендатури окупантів.
 
У селах Ольгівка і Токарівка окупанти підірвали вежі мобільного зв’язку українських операторів.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти на Херсонщині вже найближчими днями можуть вдатися до нової провокації.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button