Україна

Росіяни вкрили вогнем Нікополь і Марганецьку громаду


Росіяни вкрили вогнем Нікополь і Марганецьку громаду

У суботу російські загарбники вбили літню жінку і ще двох поранили у Марганецькій громаді.

Російські війська ввечері і вночі били по Нікополю і Марганецькій громаді на Дніпропетровщині. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у Telegram в неділю, 8 вересня.

“Ввечері і вночі російські війська продовжували тероризувати Нікопольщину. Удари ворог зосередив на райцентрі і Марганецькій громаді. Туди скеровував дрони-камікадзе, гатив з артилерії, скинув боєприпас з БпЛА”, – розповів він.

За словами Лисака, внаслідок обстрілів пошкоджена інфраструктура. Горіла суха трава, пожежу загасили. Людей не зачепило.

За уточненою інформацією, через вчорашні атаки у Марганецькій громаді постраждала ще одна жінка.

“До медиків звернулася 62-річна місцева мешканка. У неї мінно-вибухова травма і забій грудної клітини. Пацієнтка отримала необхідну допомогу. Стан середньої важкості, життю нічого не загрожує”, – запевнив посадовець.

Загалом у громаді, за його словами, внаслідок суботніх обстрілів потрощені пʼять приватних осель, господарська споруда і будівля, що не експлуатувалася.

Раніше влада повідомляла, що 7 вересня 76-річна жінка загинула, ще одна 60-річна постраждала внаслідок ворожого обстрілу Нікопольського району.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували місто Суми. Внаслідок авіаудару двоє людей загинуло, ще чотири людини поранено, в тому числі двоє дітей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 4 =

Back to top button